sukar dalam membuat keputusan !


hye korang .. how are u today? haha speaking plak fyra nie kan .. fyra tengok dah bersawang2 daa belog fyra .. al-mklum laa, dah lame tak mengemaskini belog .. hihi


Fyra da pon abis exam and sekarang nie tengah cuti sem dan pada 19 Disember bermula lah praktikal fyra.
adooii takut oow .. Harap segalanye berjalan dengan lancar .. fyra akan menjalani praktikal di syarikat swasta iaitu salah satu syarikat kontraktor di Malaysia ..


hurmm
Dah dua  hari fyra nangis, nie semua gara2 lelaki .. haha boleh ea salahkan lelaki .. Sorry ye kaum2 adam, bukan salah diorang pon .. Actually salah fyra sendiri .. Siapa suruh menggatal kan ..


pakwe fyra????
fyra sayangkan dia, dah terlalu banyak dia berkorban untuk fyra, impossible untuk fyra lupekan dia cam tu jew kan .. Tapi sekarang nie fyra tersepit .. Fyra dalam dilema nak pilih dia atau orang lain and kenapa perkara nie mesti kena dekat fyra ..
WHY ME? WHY ?
tapi fyra tak pernah salahkan takdir .. Nie mungkin dugaan yang perlu fyra hadapi and ini semua disebabkan kebodohan fyra sendiri so fyra kena tanggung laa kan .. Bufday pakwe fyra makin dekat,  fyra tak tau sama ada fyra sempat sambut atau pon tak .. Fyra mengaku yang hati fyra da tawar tapi kasih sayang fyra kat dia tak pernah hilang .. tu yg dia kena tau .. Sekarang nie fyra perlukan kan masa unntuk kembalikan hati fyra
and fyra harap dia boleh faham.

SAYANG KAT KAU SUSAH UNTUK DILUPUTKAN 
WAHAI KEKASIHKU AZWAN B.MOHD NAZIM




Tiada ulasan: