bowLing ~

Assalamualaikum


wah , lame tak update ,, ( lame kew?? haha) ok sahabat2 yg ku sygi selalu,,, fyra nk story mory dgn korang ni,,, nk baca tak? kalo tak nak dengar tak ape, fyra tak kisah pon,, ^_^


ok, semalam bersamaan dgn 10 september 2011 fyra keluar gi maen bowling dgn family fyra tp bukan fyra laa yg maen ,, haha,,, abg2 and adek  fyra yg maen,,, adek fyra malu2 nak maen tp last2 maen gak,,,haha,,,


nak di jadikan cerita semalam, fyra ckp laa dgn pakwe fyra yg fyra kat angsana dan berbagai laa,,, bole diew ckp diew nk dtg,,, fyra ckp dtg laa, padahal  mase tu grau jew,,, jap lg bole diew dtg betul2,,, haha, alasan diew sbbnye diew rindu sgt2 kat fyra,, (haa gedik kan diew tu)


mule2 tak nak fyra jumpe diew sbb dah malam and 1 hal lg diew keja pg so  fyra tkot diew tak bgun gi keja jew keesokannye tapi  last2 sekali fyra dpt tahu diew dah sampai so fyra ajak laa diew naik atas,,,, smart oow pakwe fyra, diew pkai kemeja itam,,,


actually, dlm diam diew terer maen bowling tp bilew abg ajak diew malu2 kucing plak (poyo btol),,, mule2 abg amek 2 frame jew pas tu abg yg no dua suoh tambah lg 2 frame,,, nampak kan abg fyra dah gian nak maen bowling,,,ahakz


haa, npew fyra tak maen? malu laa,  dah laa ramai org,,, bujang pon ramai ooow,,, lagipon dah lame fyra tak  pegang bola bowling,, last masa form 1 kot, mase tu masuk kelab bowling,,,


so semalam , fyra hanya menyaksikan mereka bermaen dan mengelakkan apabila bola tersebut masuk ke longkang,,,hoho jahat kan fyra ketawekan org,,,, ish3, kalo nak tahu fyra mmg jahat,, korang jew yg tak tahu , hahai,,,


pukul 1 pagi  kot baru kiteorang gerak balik,,, tu pon family fyra gi mkn luar, fyra jew tak dpt join diorg,,, sedih nye,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, kul 2 pakwe fyra sempat beraye kat rumah fyra,,, haha kul 3 pagi kot baru diew balik,,, cian diew terpaksa teman fyra,,,


ni fyra ade menyajikan gambar,, khas tok korang semua,,, tp muke fyra dah sah2 laa tak comei mcm korang semua tp ape ku kisah fyra tetap nak letak gambar ni gak,,, huhu


 ni my brother yg first,,,,



pemain handalan??
handal kew???

       




ni sapew eak? hoho
confomlaa ni fyra,,,,huhu





haha, sibuk jew yg belakang tu,,,
suke wat gambar fyra kabur,,, hoho



this is my mom...
comel kan,,,,
macam fyra (perasan suda),,hihi



ni abg fyra yg sewel + suka buli fyra... haha
ni laa my second brother...


ni my daddy 
and
my brother....



ni plak adeq kesayangan sy,,,,




ni plak???
jap2, sapew ni eak?
lupe lakkk,,,, haha
ni laa pakwe fyra,,,,,

  

amcam??
banyak gambar dari bercerita kan,,, haha,,
dah kusut nk tulis apew so fyra letak laa gambar banyak2,,,, hoho

 p/s:  to my family, terima kasih byk2 sbb bawak gi bowling, 
walaupon sy tak maen tp
cukuplah sy mengelakkan korang,,,,, haha
to my pkwe, thanx wat sy happy semalam,,,

Assalamualaikum :)




Tiada ulasan: